5 iOS-kodinparannussovellusta, joita voidaan käyttää toimistosi suunnitteluun

Onnittelut! Suunnittelet vihdoin oman toimistosi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on oma yrityksesi käynnissä. Olet nyt pomo, joten miltä se sinusta tuntuu? No, toisin kuin me muut, olet paennut toimihenkilötyön orjuudesta, joten kiitos sinulle. Yritän pullottaa mustasukkaisuuttani ja auttaa sinua niin paljon kuin mahdollista. Tässä on 5 iOS-kodinparannussovellusta, joita voidaan käyttää toimistosi suunnitteluun.
Kodin suunnittelu 3D
Ensimmäinen askel mihin tahansa on käsitteellistäminen. Ennen kuin aloitat toimistosi suunnittelun, sinun on laadittava pohjapiirros. “Home Design 3D” on sovellus, joka voi auttaa sinua tekemään paljon muutakin. Voit luoda virtuaalisen suunnittelun toimistostasi tällä sovelluksella. Tätä virtuaalista ympäristöä voidaan sitten muuttaa omien vaatimusten mukaan, jotta voit määrittää, miltä lopputuloksen odotetaan näyttävän. Tämä poistaa paljon arvailua yhtälöstä ja tekee työstäsi paljon helpompaa. Lisäksi voit näyttää urakoitsijalle tarkalleen mitä tarvitset.
Vihreä rakentaminen ja suunnittelu
Jos suunnittelet toimistoa nykyaikana, voit yhtä hyvin tehdä siitä vihreän. Vihreään energiaan sijoittaminen voi olla kannattavaa pitkällä aikavälillä. SolarCityn kaltaiset yritykset tarjoavat aurinkoenergiaratkaisuja pienille yrityksille. “Green Building & Design” on lehti, joka sisältää artikkeleita vihreästä rakentamisesta. Koska harkitset vihreää toimistoa, ajattelin, että saatat tarvita tätä. Sen lukemisesta ei ole haittaa, se on loppujen lopuksi ilmainen. Saatat löytää täältä hyödyllisiä asioita, joita haluaisit toteuttaa toimistossasi. Sanon vain, ettet koskaan tiedä, miten asiat voivat mennä.
Luotettu ystävä
Kun on kyse urakoitsijoiden, sähköasentajien ja putkimiehien palkkaamisesta, noudatat ystäviesi neuvoja, eikö niin? No, tässä on ystävä, joka ei koskaan anna sinulle huonoja neuvoja. “Friend Trusted” on sovellus, joka ehdottaa laadukkaita ammattilaisia remontointitarpeisiisi. Lataa kuva työstä, niin saat parhaat tarjoukset mieltymystesi perusteella. Se on helpoin tapa löytää urakoitsija auttamaan toimistosi suunnittelussa. Nyt sinun ei tarvitse luottaa ystävien neuvoihin. Voit valita, kenen kanssa haluat työskennellä heidän veloituksensa perusteella.
Kodinparannuskalkit
Jos vuokrattavan toimistotilan löytäminen on jo painanut budjettiasi, sinun kannattaa valita tee-se-itse-tapa. Siinä tapauksessa tarvitset “Home Improvement Calcs” -sovelluksen. Jokainen korjaustyö vaatii jonkinlaisen laskelman, varsinkin kun rakennat jotain uutta. Näitä laskelmia ei ole helppo tehdä tavallisella laskimella, ellet halua käyttää aikaa yksikkömuunnoksiin. Tämä sovellus tekee työstäsi paljon helpompaa. Se on täydellinen työkalu DIY-korjausprojekteihin. Ja koska se on kaikki, mihin sinulla on tällä hetkellä varaa, tarvitset tämän sovelluksen.
Houzz
Kun olet tehnyt toimistotilan remontin, sinun on alettava miettiä sisustussuunnittelua. Haluat työntekijöillesi kodikkaan työympäristön, minkä vuoksi on parasta käyttää Houzzia inspiraationa. Siinä on monia ideoita kotitoimistoihin, joten sinun kannattaa harkita sitä. Houzz on yksi suosituimmista sovelluskaupan sisustussovelluksista ja se on ollut esillä myös CNN:ssä. Kuvien selailun lisäksi voit myös palkata sisustussuunnittelijan tai ostaa sisustustuotteita tämän sovelluksen avulla. Joten, mitä sinä odotat?
Mukava toimistotila on tärkeä kaikille yrityksille. Kysy, tiedän. Työskentelen toimistossa, joka on kirjaimellisesti hajoamassa. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi niin monet kollegani ovat lähteneet ja miksi yritys on lopettamassa. Jos et halua työntekijöiden jättävän sinua kesken matkan, tarjoa heille mukava työpaikka. Hyvä toimisto on paras mahdollinen työntekijän säilyttämisohjelma. Jos et voi tarjota työntekijöillesi edes kunnollista toimistoa, mitä voit tarjota heille? Ajattele sitä hetken, kun kirjoitan irtisanoutumiseni ja päivitän ansioluetteloni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *