5 iOS-sovellusta, joiden avulla voit uudistaa talosi helposti

Kotisi uudistaminen ei ole maailman helpoin asia, mutta se voi varmasti olla hauskaa. Se on vain jos sinulla on hauskaa tehdä sitä. Jos olet huolissasi jokaisesta kotisi remontin osa-alueesta, on mahdollista, että tulet vihaamaan sitä. Se olisi todella valitettavaa, koska silloin olisit käyttänyt rahasi turhaan. On täysin mahdollista pitää hauskaa kodin remonttiprojektissa. Tässä on 5 iOS-sovellusta, joiden avulla voit uudistaa talosi helposti:
Lentokone
Sisustussuunnittelijaksi tulee olla luova. Sinulla on oltava selkeä käsitys valmiista huoneesta jo ennen työn aloittamista. Se erottaa taiteilijat tavallisista. Jos sinulla on vaikeuksia keksiä ideoita kodin suunnitteluun, sinun kannattaa kokeilla “Planese”. Siinä on galleria sisustuskuvia, joita voit selata. Se saattaa vain antaa sinulle idean, joten se on erittäin suositeltavaa. Haluamasi kuvat voidaan tallentaa ideatiedostoosi. Kun käytössäsi on “Planese”, sinun ei tarvitse palkata sisustussuunnittelijaa.
Michelangelo Lite
Keittiön työtasoja ja laattoja koskevien päätösten tekeminen voi olla vaikeaa, varsinkin kun sinulla ei ole mitään tekemistä. Markkinoilla on saatavilla paljon tuotteita, mutta mistä tiedät, mikä näyttää hyvältä, ellet ole asentanut sitä keittiöösi. “Michelangelo Lite” helpottaa asioita tarjoamalla kaikki tuotteet yhdessä paikassa. Ei vain, voit jopa kokeilla näitä tuotteita keittiösi virtuaalisessa mallissa nähdäksesi, kuinka ne todella sopivat yhteen. Poista arvailu yhtälöstä ja tee keittiön remontoinnista helppoa käyttämällä tätä sovellusta.
Kodin suunnittelu 3D
Jos Michelangelo Lite on mielestäsi hyvä, odota, kunnes näet tämän. Michelangelon avulla voit testata vain työtasoja ja laattoja, mutta “Home Design 3D” vie sen hienosti. Voit periaatteessa luoda kodistasi virtuaalisen ympäristön ja suunnitella sen haluamallasi tavalla. Tämä auttaa sinua testaamaan sisustusideoitasi virtuaalimaailmassa ennen niiden todellisia sovelluksia. Jos et pidä siitä, mitä näet iPadissasi, se ei todennäköisesti näytä hyvältä myöskään oikeassa elämässä. Tämä sovellus estää sinua käyttämästä omaisuuksia vääriin ideoihin.
Luotettu ystävä
Ei ole koskaan helppoa löytää hyviä urakoitsijoita, jotka eivät yleensä veloita sinulta liikaa. Valitettavasti ne ovat harvinainen rotu, tai niin saatat ajatella. “Friend Trusted” -sovellus voi ottaa sinut yhteyttä työhösi tarvitsemiin urakoitsijoihin. Lähetä heille kuva projektistasi, niin saat heidän parhaat tarjouksensa. Tässä sovelluksessa näkyvät urakoitsijat on jo tarkastettu, joten voit olla varma. Etsitkö henkilöä, joka asentaa suihkun oven? Olen varma, että löydät jonkun, joka käyttää tätä sovellusta ja myös sitä kohtuulliseen hintaan.
Handy Man DIY
Jotkut ihmiset ajattelevat voivansa hoitaa kodin remonttiprojektin yksin. Kuitenkin vain harvat heistä todella onnistuvat ponnisteluissaan. Loput luovuttavat puolivälissä. Jos et halua tämän tapahtuvan tee-se-itse-projektillesi, käytä Handy Man DIY -sovellusta. Se auttaa sinua suunnittelemaan projektin viimeistä yksityiskohtaa myöten. Sovellus tarjoaa luettelon asioista, joita tarvitset projektin suorittamiseen. Siinä on myös opetusvideoita, joista voit oppia. Jos et ole koskaan ryhtynyt tee-se-itse-projektiin ja olet edelleen halukas tekemään sen, hanki tämä sovellus ensin.
Kodin remonttiprojektit ovat stressaavia. Tiedän, koska olen itse käynyt läpi paljon niitä. On kuitenkin olemassa tapoja tehdä se yksinkertaiseksi. Lopeta valittaminen ja ala nauttimaan uudistusprojektistasi, sillä kun mielesi ei ole stressaantunut, saat parempia ideoita. Tässä mainitut sovellukset helpottavat asioita paljon. Jos et halua uudistusprojektisi olevan taakka, sinun kannattaa todella harkita niiden hankkimista. Mitä järkeä on iOS-laitteella, jos et käytä sovelluksia hyödyksesi? Loppujen lopuksi Apple tunnetaan yksinkertaisuudestaan ja Steve Jobs neroksestaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *