5 iOS-sovellusta, jotka pitävät talosi puhtaana ja vapaana tuholaisista

Kodin tulee olla kaksi asiaa. Sen on oltava puhdas ja sen on oltava tuholainen. Muuten, jos huolehdit ensimmäisestä, niin toinen ottaa itsestään. Tuholaiset eivät ole vain pahoja, ne ovat myös vaarallisia. Jokainen hämähäkin purema ei tee sinusta supersankaria. Jotkut saattavat jopa viedä sinut sairaalaan. Jos et halua jakaa taloasi pölypunkkien ja jyrsijöiden kanssa, sinun on aika ottaa kantaa. Tässä on 5 iOS-sovellusta, jotka auttavat sinua pitämään talosi puhtaana ja vapaana tuholaisista:
BrightNest
Siivoamisessa on muutakin kuin pölynimuri. Kysy äidiltäsi, hän selittää sinulle asiat yksityiskohtaisesti. Tämä johtuu siitä, että hän on käsitellyt näitä ongelmia koko elämänsä. Hänellä ei ollut ketään opastamassa häntä, kun hän aloitti, mutta sinulla on. “BrightNest” tarjoaa hyödyllisiä siivousvinkkejä, joita edes äitisi ei ehkä tiedä. Se auttaa myös sinua ajoittamaan ja suunnittelemaan työsi, jotta saat ne valmiiksi mahdollisimman pian. Kukaan ei halua viettää koko päivää kodin siivoamiseen, vaikka sinulla ei olisi muuta tekemistä.
Siistiytyä!
Jos haluat lapsesi pitävän huoneensa siistinä, sinun on opetettava heidät hyvin nuoresta iästä lähtien. “TidyUp!” on peli, jonka tarkoituksena on opettaa lapsille juuri tämä. Pelin päätavoite on pitää virtuaalihuone puhtaana. Joka kerta kun lapsi laittaa jotain takaisin, peli onnittelee häntä siitä. Tästä käytöksestä tulee pian tapa, ja lapsesi toistaa tämän tosielämässä. Jos ihmiset sanovat, että väkivaltaiset videopelit tekevät lapsista väkivaltaisia, tällaisen pelin pitäisi tehdä jotain hyvää. Ja jos ei, tiedät, että tämä teoria on väärä.
Puhdistuksen tarkistuslista
Askareita on tehtävänä, mutta niitä ei kukaan tee. Olen aina tuntenut, että jokaisen perheenjäsenen tulee vetää omaa painoaan. Luo luettelo askareista ja jaa se perheen kanssa. “Cleaning Checklist” -sovellus on täydellinen työkalu tähän. Se auttaa sinua luomaan luettelon, jonka voit sitten jakaa sähköpostitse. Tiedät automaattisesti, kun tehtävä on suoritettu tai kun se on jätetty kesken. Olen varma, että et tarvitse tämän sovelluksen apua perheenjäsenten nuhtelemiseen. Voit aina luoda luettelon myös sitä varten.
Ultraääni tuholaistorjunta
Jos talossasi on tuholaisia, sinun on opittava käsittelemään niitä. Paras ja ainoa asia olisi kutsua hävittäjä. Jos sinulla ei kuitenkaan ole varaa sellaiseen, sinun on opittava elämään niiden kanssa. Valitettavasti asuminen tuholaisten kanssa ei ole kuin “Joen asunto”. Jos talossasi on tuholaisia, sinun on asetettava joitain rajoja. Tämä sovellus lähettää ultraääniääntä, joka auttaa pitämään tuholaiset loitolla. Ainakin sinun pitäisi palkata joku termiittien tuhoamiseen, koska talosi eheys riippuu siitä.
PCT
En tiedä auttaako tämä sovellus sinua, mutta suosittelen sitä kaikesta huolimatta. PCT tulee sanoista Pest Control Technology. Se on digitaalinen lehti tuholaistorjunnan ammattilaisille. Tiedän, ettet ole yksi, mutta voit lukea sen kaiken samalla tavalla. Ei haittaa tietää, mitä tuholaistorjuntateollisuudessa tapahtuu. Ja saatat vain oppia jotain tuholaistorjunnasta, jos olet onnekas. Ei se niin tylsää luettavaa ole. Itse asiassa sinun ei tarvitse lukea ollenkaan. Sovelluksessa on videoita, podcasteja ja animaatioita, jotka estävät sinua kyllästymästä.
Siinä on kaikki sovellukset, joita tarvitset pitääksesi talosi puhtaana ja tuholaisista vapaana. Kotisi ylläpitäminen ei ole helppoa, mutta olen varma, että näillä käytettävissäsi olevilla sovelluksilla teet helvetinmoisen työn. Eivätkö he sano, että puhdas talo tarkoittaa puhdasta sielua tai jotain sellaista. Ainakin tuholaisista vapaa talo antaa sinulle mielenrauhaa. Sekin on jotain arvoista. Se, miten pidät kotisi, heijastelee sinua, joten se on myös arvokysymys. Saatat haluta ajatella sitä seuraavan kerran, kun näet hämähäkin rakentavan seinillesi hämähäkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *