5 loistavaa tapaa tehdä kotitoimistostasi ympäristöystävällinen paratiisi

Jos työskentelet kotona, sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ympäristöön. Et voi saada pomoasi suuressa yrityksessä tekemään toimiston vihreäksi, mutta kun olet vastuussa, voit tehdä mitä haluat. Ympäristöystävällisen yrityksen pyörittäminen on helppoa, ja aiomme tarkastella muutamia esimerkkejä asioista, joita voit tehdä. Sinun ei tarvitse ottaa niitä kaikkia käyttöön samanaikaisesti, jos se tulee ylikuormittamaan sinut.

Ympäristöystävällisiä toimistotuotteita

Kuinka paljon käytät rahaa toimistotarvikkeisiin vuosittain? Jos yrityksesi ei kukoista, et ehkä pidä tästä ideasta, mutta sinun kannattaa aloittaa ympäristöystävällisten toimistotuotteiden ostaminen tästä lähtien. Syy, miksi sanon, että et ehkä pidä siitä, johtuu siitä, että ne maksavat enemmän kuin tavalliset tuotteet, mutta sillä ei ole suurta eroa, jos ajattelet sitä. Tämä voi tarkoittaa, että haitallisempien vastineiden sijaan hankitaan tästä lähtien myrkyttömät korostusaineet ja uudelleentäytettävät mustepatruunat.

Myrkyttömät puhdistusaineet

Joka viikko huomaat, että toimistosi likaantuu ja se lepää harteillasi. Kun et työskentele suuressa yrityksessä, et voi luottaa siihen, että siivoojat käyvät siivoamassa toimistoasi, kun menet kotiin yöllä. Ennen kuin puhdistat mitään, sinun tulee miettiä, minkä tyyppisiä puhdistusaineita käytät tällä hetkellä. Jos käytät haitallisia kemikaaleja, et voi sanoa, että sinulla on vihreä toimisto, joten hanki niitä seuraavan kerran kun lähdet ostoksille.

Paperiton toimisto

He ovat puhuneet tästä vuosikymmeniä, ja siitä on tulossa enemmän todellisuutta joka päivä, mutta massiivinen yritys ja kotitoimistostasi johtamasi yrityksen välillä on suuri ero. On paljon suurempi mahdollisuus, että pystyt tekemään kaiken koskematta paperiin. Tämä riippuu luonnollisesti harjoittamasi liiketoiminnan tyypistä, mutta tästä lähtien sinun tulee yrittää parhaansa mukaan käyttää mahdollisimman vähän paperia. Säästät paljon rahaa ja säästät samalla sademetsää.

Reilu kauppa ja luomu

Jos olet sama kuin miljoonat muut amerikkalaiset, et voi tehdä mitään ennen kuin olet juonut ensimmäiset kupit kahvia aamulla. Sinulla saattaa olla jopa kahvinkeitin toimistossa, joten sinun ei tarvitse juosta keittiöön joka kerta, kun haluat lisätä kahvia. Kun seuraavan kerran olet supermarketissa, sinun tulee etsiä reilun kaupan kahvia. Osta myös luomuhedelmiä ja voit napsauttaa niitä päivän aikana turvallisesti tietäen, etteivät he käyttäneet haitallisia kemikaaleja niiden kasvattamiseen.

Aloita kaiken kierrättäminen

Sinun on oltava älykäs, koska toimistossasi on monia asioita, joita voit kierrättää. Sen sijaan, että heittäisit laatikon ulos, voit käyttää sitä joidenkin asiakirjojen säilyttämiseen. Jos haluat tulostaa jotain, voit käyttää kahta puolta, jos sitä ei tarvitse lähettää minnekään. Sellaiset asiat ottavat huomioon vain tavarat, joita voit käyttää uudelleen. Kierrätyslaitokselle voi tietysti viedä mahdollisimman monta tavaraa roskakoriin heittämisen sijaan.

Kukaan ei todellakaan välitä

Miljoonat ihmiset työskentelevät nykyään kotoa käsin tekniikan ansiosta, ja tulevaisuudessa määrä kasvaa vain vuosi toisensa jälkeen. Epäilen, että liian monet ihmiset ovat edes ajatelleet muuttaa kotitoimistonsa vihreäksi, mutta sinä voit olla yksi ensimmäisistä. Olen varma, että ajattelet muita ympäristöystävällisiä ideoita, ja ne tulevat mieleesi, kun olet selvittänyt kaiken, mistä olemme tänään puhuneet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *