5 tehokasta kodin kunnostussovellusta, jotka jokaisen asunnonomistajan pitäisi olla puhelimessaan

Miljoonat ihmiset tekevät kotonaan koko ajan tee-se-itse-projekteja, mutta monien mielestä se on vaikeaa useista eri syistä. Yksi suurimmista syistä on se, että he yrittävät tehdä kaiken yksin sen sijaan, että kääntyisivät työkalujen puoleen. Ellet ole ollut koomassa muutaman viime vuoden ajan, sinun on ymmärrettävä, kuinka monta kodinparannussovellusta on tällä hetkellä saatavilla, ja aiomme tarkastella, mitä jotkut niistä tekevät, jotta voit ymmärtää niiden täyden tehon.

HandyMan Sidekick

Ennen kuin aloitat suuren työn, sinun on tietysti kysyttävä itseltäsi yksi tärkeä kysymys, muuten joudut niin suuriin vaikeuksiin. Kuinka paljon kaikki maksaa sinulle, kun kaikki on sanottu ja tehty? HandyMan Sidekick -sovellus on täydellinen työkalu, joka auttaa sinua laatimaan läheisen arvion siitä, kuinka paljon käytät todellisuudessa tekemäsi työn tyypin mukaan. Kun olet valinnut työsi ja sisällyttänyt tarvitsemasi materiaalit, se sylkee numeron, jonka kanssa voit työskennellä.

Kodin suunnittelu 3D

Jos katsot ympärillesi, löydät tämän saman työkalun, jota ihmiset käyttävät pöytätietokoneissaan, mutta se on kallis ja erittäin monimutkainen. Onneksi kaltaisesi, jolla on perusteet-se-itse-tarpeet, voi ladata sovelluksen mobiililaitteellesi ja se voi tehdä suurimman osan samoista asioista, paitsi että se on paljon helpompi käyttää. Kun sinulla on kotisi 3D-suunnitelma, voit leikkiä jokaisessa huoneessa liikuttamalla asioita ja jos pidät siitä, mitä keksit, voit järjestää huoneesi uudelleen.

Home Depot

Myös valtavirran jälleenmyyjät hyppäävät sovellusilmiöön, mutta heidän sovelluksensa jättävät paljon toivomisen varaa. Home Depot on erilainen, ja löydät sieltä todella hyödyllisen. Oletetaan esimerkiksi, että halusit rakentaa uuden kipsilevyn tiettyyn huoneeseen. Sovellus kysyisi seinän mitat, jotta siinä olisi jotain tekemistä, ja sitten se kertoisi tarkat materiaalit, joita tarvitset. Voit myös selvittää, kuinka paljon kaikki maksaa sinulle, mikä auttaa sinua päättämään, haluatko tehdä sen vai ei.

ColorSmart

Kuka tahansa voi päättää tehdä pienen työn kotonaan, kun hän löytää idean, josta hän pitää, mutta lopputulos ei yleensä ole sitä mitä hän odotti, koska värimaailma oli väärin. Saatat pystyä maalaamaan jotain uudelleen viikonlopun aikana, mutta miksi ylipäätään pitäisi käydä läpi kaikki tämä vaiva, kun sinulla on sovelluksia, kuten ColorSmart, jotka auttavat sinua valitsemaan oikeat värit heti kysyessäsi. Lisäksi, jos otat kuvan satunnaisesta kohteesta, voit napauttaa tiettyä väriä ja sovellus sopii siihen.

Houzz

Mielesi on mahdoton keksiä uusia ideoita, koska se ei voi loihtia tyhjästä jotain, joten jos haluat kotisi näyttävän upealta, sinun on etsittävä inspiraatiota ulospäin. Koska sinulla on älypuhelin, se ei voisi olla helpompaa, varsinkin kun sinulla on uskomattomia sovelluksia, kuten Houzz, jotka lähettävät ideoita ympärilläsi. Olipa kyseessä tiskialtaat, kylpyhuonelaatat tai mikä tahansa muu siltä väliltä, löydät varmasti etsimäsi.

Testaa niitä itse

Kun seuraavan kerran harkitset muutosten tekemistä kotiisi, älä unohda sovelluksia, joita olemme käsitelleet tänään, koska ne tekevät elämästäsi paljon helpompaa. Tarkista ne heti, jos haluat, koska ne voivat antaa sinulle motivaatiota aloittaa seuraava projektisi hieman aikaisemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *