5 upeaa kaupankäyntisovellusta jokaisella potentiaalisella sijoittajalla pitäisi olla puhelimessaan

Vaikka osakemarkkinat saattavat saada väreet pitkin selkärankaa, et voi kiistää, että se on loistava tapa ansaita paljon rahaa. Jos olet onnekas, voit päätyä rikkaaksi yli villeimmätkin unelmasi, mutta ennen kuin pääset liian pitkälle itsesi edellä, tässä on joitain upeita sovelluksia, jotka auttavat sinua matkallasi kohti lukemattomia rikkauksia.

ChartIQ-harjoittelusimulaattori

Jos et ole kokenut, on helppo heittää rahaa pois, joten tämä sovellus voi auttaa sinua oppimaan valitsemaan oikeat osakkeet ja se tekee sen sukeltamalla osakemarkkinoiden historiaan. Voit jopa valita erilaisia skenaarioita, kuten “trendimarkkinat” ja “markkinoiden romahdukset”, joita voit harjoitella, ja voit ostaa osakkeita virtuaalirahalla nähdäksesi, miten pärjäät, kun asiat alkavat yhtäkkiä muuttua. Se antaa sinulle ylimääräistä luottamusta ja kokemusta, jota tarvitset osakemarkkinoiden todelliseen hallintaan.

Päivittäiset osakkeet

Daily Stocks on itse asiassa melko kallista, mutta kun pelaat osakemarkkinoilla, olet tottunut käyttämään rahaa ja haluat parhaat käytettävissä olevat työkalut. Sovellus auttaa sinua suodattamaan kaiken roskan, joten voit keskittyä tiettyihin, jotka osuvat erilaisiin volyymi- ja hintaindikaattoreihin, mikä säästää paljon aikaa. Se voi myös skannata kaikki osakkeet etsiessään tiettyjä malleja, joista olet kiinnostunut, joten jos suunnitelmasi on vakava, se on alkusijoituksen arvoinen.

Wikinvest Portfolio HD

Tämä sovellus on täydellinen, kun haluat nähdä kuinka osakkeillasi menee missä tahansa, koska se synkronoidaan online-välitystilillesi ja kaikki vedetään tablet-laitteeseen. On hämmästyttävä käyttöliittymä, jonka avulla voit seurata useita asioita kerralla katsomalla näyttöä ja voit tarkistaa sen päivän aikana varmistaaksesi, että kaikki menee hyvin. Jos jokin ei ole aivan oikein, sovellus auttaa sinua säästämään rahaa, koska tiedät, että sinun on toimittava nopeasti.

StockTwits

Muutama vuosi sitten sosiaalista mediaa ei ollut olemassa, ja sinun piti käydä läpi monia muita kanavia nähdäksesi, mitkä osakkeet olivat trendikkäitä, mutta nyt voit hyödyntää Twitteriä saadaksesi hyvän neuvon. Twitter on nyt virallisesti yksi maailman suurimmista sosiaalisen median alustoista, ja kun lataat StockTwitsin, näet, mistä osakkeista puhutaan eniten. Et halua elää kuplassa, joten on aina hyvä nähdä, mistä muut puhuvat.

StockSpy

Kun sinulla on oma salkku, haluat hallita sitä oikein, ja StockSpy antaa sinun perustaa RSS-syötteen, jotta voit seurata yksittäisiä osakkeita. Vaikka sinulla ei olisi rahaa tietyssä osakkeessa, voit silti seurata sitä samalla menetelmällä, jos yrität selvittää, kannattaako hypätä vai ei. Voit myös vetää uutisia kaikkialta sovellukseen, mikä tekee tutkimuksen tekemisestä paljon helpompaa ja käyttöliittymä tekee kaikesta myös helppoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *